top of page
Search

CORONA VIRUS: TOTES LES CLASSES CONTINUARAN EN LÍNIA

Updated: Jun 5, 2020


El divendres, vàrem organitzar amb èxit diverses classes presencials amb alguns estudiants que van assistir a classe i altres en línia a través de la nostra plataforma de videoconferència. Amb tan sols uns quants petits errors tècnics, les classes van ser agradables i útils.


Però ara hem de canviar el nostre enfocament de nou. Amb un estat d’alarma ara declarat i totes les autoritats nacionals, regionals i locals que insten la gent a romandre a casa el màxim possible, ara si que estem traslladant totes les nostres classes cap a Whereby, la nostra plataforma en línia. Per obtenir més instruccions detallades sobre com utilitzar la plataforma, feu clic aquí.


DETALLS:


  • Totes les classes continuaran en línia, a partir del dilluns 16 de març.

  • En principi les classes continuaran així fins al divendres 27 de març.

  • Si la situació del país continua essent greu a finals de març, continuarem oferint les nostres classes en línia durant el temps que sigui necessari.

  • Igualment, si la situació millora més aviat del que s’esperava, tornarem a oferir les nostres classes presencials habituals tan aviat com puguem.

  • Continuarem seguint els consells i les instruccions de les autoritats i complint totes les normatives relacionades amb la prevenció de la propagació del Corona virus.

QUÈ PODEM ESPERAR:


  • Si us plau, entengueu que els nostres professors faran tot el possible per oferir classes de la màxima qualitat possible. Però els errors tècnics són inevitables, sobretot al principi.

  • De la mateixa manera, alguns tipus d’activitats de comunicació seran més difícils de realitzar en línia, així que espereu que el format de les classes canviï una mica ja que ens adaptem a l’ensenyament en línia.

  • Reconeixem que l’ensenyament en línia de grups més grans i estudiants més joves presenta reptes particulars per als professors, així que si us plau, tingueu paciència mentre fem tot el possible per adaptar-nos.

  • Pares dels nens més petits: feu el possible per assegurar-vos que els vostres fills estiguin còmodament asseguts davant del/a professor/a (a davant de la pantalla) i recordeu-los que han d’escoltar al professor/a amb la mateixa cura que ho farien en una classe presencial!75 views0 comments

Comments


bottom of page