top of page
Blue Beach Photo Summer Instagram Post (
zoom lesson.jpg

Aquest estiu, estem oferint classes d’anglès en línia per a joves adults i adolescents que han d’estudiar per raons especifiques, ja sigui  per a la preparació d’exàmens o per fer reforç d’anglès per aprovar o millorar la matèria escolar.

QUANS ALUMNES HI HAURÀ PER GRUP?

Estem creant petits grups de 3-4 alumnes per grup. Aquesta mida de grup es suficientment gran com per facilitar la pràctica comunicativa que és necessita per al component oral dels exàmens i suficientment petit com per garantir l’atenció individual del professor. També  pot ser que disposem de classes particulars a petició.

QUANTES CLASSES PER SETMANA?

Cada curs consistirà de dues sessions setmanals d’una hora cada classe durant tot el mes de juliol. Les classes seran pels matins, deixant la resta del dia disponible per la diversió!

AMB QUINA PLATAFORMA?

Les classes es faran amb Zoom, el qual ofereix una bona qualitat d’àudio i vídeo i bones eines que permeten al professor compartir documents, vídeos i àudios fàcilment.

QUIN ÉS EL PREU?

Les classes valen 13€ per hora, així dons un curs com els anomenats anteriorment costarà 104€- 13€ x 2 classes per setmana x 4 setmanes. Tot el material està inclòs en aquest curs.

estiu 2020:

cursos en línia

QUI SÓN ELS PROFESSORS?

Dirigits per la Nicky Willcox i en Joe Willcox de Londres, tots els professors d’aquests cursos són graduats d’universitats del Regne Unit amb qualificacions d’alt nivell com a professors d’anglès per a qualsevol llengua estrangera i molts anys d’experiència docent. Durant la crisi del COVID-19, la Nicky i en Joe han millorat constantment la seva aproximació a les classes de grups en línia.

.

EN QUIN DELS CURSOS ESTÀS INTERESSAT?

Gràcies pel teu missatge. Contactarem per Whatsapp el més aviat possible!

bottom of page