top of page

ÒPTIM TAMANY DE GRUPS

Els grups de 6-8 alumnes són el més comú: són prou petits per a que el professor atorgui atenció individual a cada alumne, però prou grans per a una àmplia varietat d'exercicis, jocs i tasques de comunicació en grup.

LA VOCABULARI ÉS VITAL

La majoria dels nostres nous estudiants es presenten amb un vocabulari força reduït a la seva disposició. Fins i tot els estudiants que estan molt capacitats per manipular estructures gramaticals generalment no tenen un vocabulari prou gran per comunicar-se eficaçment en anglès. Escoltem la pregunta "Com es diu en anglès?" massa sovint! Així dons, ajudem als nostres alumnes a aprendre maneres de deduir el significat de les paraules des del context. També els ajudem a reconèixer els patrons que sustenten la construcció de paraules en anglès i els ajudem a aprendre formes més efectives de registrar nou vocabulari a la memòria.

COMUNICACIÓ BASADA EN TASQUES

Creiem que les activitats de comunicació motiven als alumnes molt més si es basen en completar una tasca: guanyar un joc, resoldre un enigma, completar projectes, intercanviar informació que necessiteu per fer alguna cosa. Per què motiva això? Perquè l'estudiant o bé aconsegueix comunicar-se o no comunicar-se prou bé com per completar la tasca, com a la vida real. El paper dels nostres professors primer és comprendre per què els estudiants fracassen, i després els equipen amb el llenguatge que necessiten per tenir èxit la propera vegada.

NO UTILITZEM LLIBRES DE CURS GENÈRICS

 

Creiem que cap dels llibres de text en anglès disponibles al mercat posen la comunicació real  al cor de l'experiència de l’aprenentatge. Així que fem els nostres propis materials i NO se us demanarà que compreu cap llibre!

LA NOSTRA ESCOLA

Les nostres aules lluminoses i modernes estan situades a la planta baixa del Psg. de la Generalitat a la Vila Olímpica. És fàcil aparcar a l'exterior si heu de portar i/o recollir als vostres fills. Les nostres aules són prou grans per que els estudiants més joves puguin moure’s i jugar a jocs animats com a part del procés d'aprenentatge.

ELS ALUMNES

Els nostres alumnes més petits només tenen tres anys i també treballem amb estudiants de 50 i 60 anys. A BNY Language Corner l'edat no és un obstacle per a progressar ràpidament  perquè tenim professors especialitzats en tot, des de grups d'educació infantil fins a l'ensenyament d'alts directius en empreses tecnològiques.

TECNOLOGÍA

No estem obsessionats amb la tecnologia i no creiem que pugui substituir els exercicis presencials i/o de comunicació en grup. Però fem servir tecnologia veritablement efectiva quan sabem que complementa el procés d'aprenentatge. Hi ha Wi-Fi gratuït i els estudiants poden utilitzar dispositius mòbils i ordinadors portàtils per utilitzar aplicacions idònies i recursos en línia.

ELS PROFESSORS

Abans d'unir-se a BNY Language Corner tots els nostres professors van guanyar anys d'experiència com a professors d'anglès amb alumnes parlants d’altres llengües. En la majoria dels casos, ja tenien MOLTS anys d'experiència quan van arribar a la nostra acadèmia! Els professors que treballen amb els nostres estudiants més joves també tenen titulacions i experiència en ensenyament primari del Regne Unit. Actualment, tots els nostres professors són parlants nadius d'anglès.

Moltes gràcies a en Joe del BNY Langauge Corner per la seva ajuda en l'estudi d l'examen Proficiency de Cambridge. El seu mètode de treballar i domini de la llengua em va ser realment efectiu i útil de cara a la prova, però també em va ajudar a millorar el meu anglès en general.

 

Irene Barnosell

 

Gràcies a Joe per ajudar-me a preparar el Cambridge Proficiency. Estic molt agraïda per la seva voluntat, ja que gràcies a la seva flexibilitat i coneixements vaig poder progresar molt amb un curt període de temps.
Laura Montesó Esmel

 

Gràcies a BNY Language Corner per acompanyar-me i guiar-me amb l'estudi del TOEFL. Realment em demanaven un score de 85 dels de Oxford Brookes University per completar el meu últim curs de medicina fent un Erasmus. Amb tan sols sis classes vam aconseguir molt més que l'objectiu! Al final el score var ser do 102!

 

Anna Boada

 

bottom of page