top of page

PER A EMPRESES

Entre totes les acadèmies d'anglès a Girona o a prop de Girona, estem exclusivament ben qualificats per ajudar a les empreses a desenvolupar les habilitats dels seus empleats a l’hora de fer ús de la llengua anglesa:

 

  • Cursos dissenyats per un professor nadiu d’anglès plenament qualificat que també té més de 15 anys d'experiència empresarial fora de les aules.

  • Els cursos inclouen sistemes per mesurar el progrés que es va aconseguint a mesura que es fan tasques “realistes” (es simules situacions reals) de comunicació empresarial.

  • MAI seguim simplement un llibre de text. Ja que mai hem trobat un llibre d’anglès per a negocis que satisfaci les necessitats de persones reals, fent treballs reals en empreses reals. Per això, dissenyem tots els nostres materials aprofitant la nostra experiència comercial .

IN-COMPANY

Per a les empreses en què diversos empleats necessiten millors coneixements de comunicació en anglès, viatgem a les seves instal·lacions per oferir classes especialment dissenyades per satisfer les seves necessitats empresarials.

Actualment podem viatjar a qualsevol lloc que estigui a uns 50km de Girona i podem considerar oferir classes més enllà.

ALGUNS DE NOSTRES CLIENTS:
AETECH_CMYK_PNG-1-300x188.png
INOXPA.png
Mimasa Logotip.jpg
ASMITEC_LOGO-e1532688103982.png
logo-new.png
logo-headernou-2.png
LCP2.jpg
ProMinent_Logo_4c_rgb.jpg
santdalmai_logo_header_01.jpg
TECMA.png

CURSOS OBERTS

Si actualment només una petita quantitat de persones de la vostra empresa necessiten millorar el seu anglès i si Banyoles és una bona ubicació per a ells, oferim dues classes setmanals que es fan als vespres i que poden unir-se en qualsevol moment. Les classes es fan a la nostra escola al Psg. de la Generalitat de Banyoles.

ENGLISH FOR BUSINESS SUCCESS: STARTING TO SUCCEED

  • Dilluns 19.30 a 21.00 hores

  • Nivell: A2-B1

  • Llocs disponibles: 4

  • Aquest curs és adequat per a empleats amb un nivell bàsic d'anglès que poden necessitar utilitzar el llenguatge de tant en tant per comunicar-se amb clients o proveïdors per telèfon o per correu electrònic.

bottom of page