top of page
Search

BANYOLES QUEDA AMB SIBÈRIA!

Estem entusiasmats de treballar amb una acadèmia anglesa a la ciutat russa de Krasnoyarsk, que es troba al centre de Sibèria, al nord de la frontera de Rússia amb Mongòlia. Els nens de 10 a 12 anys de BNY Language Corner intercanviaran aviat vídeo missatges amb nens de la mateixa edat de Krasnoyarsk. Tot això gràcies a la nostra nova relació amb "Welcome School", on la professora Natalia Konno creu apassionadament en la motivació dels nens donant-los oportunitats de comunicar-se de manera significativa en anglès amb companys d’altres països. Per a nosaltres, aquesta és una nova aventura, però la Natalia té experiència d’aquest tipus de projectes, així que esperem una col·laboració fructífera!

La nostra part del projecte estarà dirigida inicialment pel nostre professor Chris Carbin. A més de les seves qualificacions docents, en Chris té una llicenciatura en producció de mitjans, així que sabem que farà un gran treball a l’hora d’ajudar els nens de BNYLC a enregistrar i editar els seus missatges de vídeo als seus nous amics de la llunyana Sibèria!


En Joe Willcox, copropietari de BNY Language Corner, diu: "Aquesta serà una manera divertida que els estudiants força joves comencin a experimentar l'anglès com a veritable mitjà de comunicació en lloc de simplement una assignatura acadèmica. Cada dia, proporcionem classes d'anglès a empreses incloses. Haribo, INOXPA i Mimasa Aquesta experiència ens explica que moltes de les feines més interessants i gratificants disponibles per als nostres joves estudiants que en la seva vida adulta implicaran l'ús de la tecnologia per comunicar-se amb altres parlants d'anglès no nadius d'arreu del món. Per a carreres d’enginyeria, ciències o negocis, la capacitat de comunicar-se amb organitzacions de tot el món serà molt important, pensem que aquest nou projecte que implica als nostres amics a Rússia serà una manera atractiva de començar a preparar-se per a aquest tipus de comunicació a una edat molt primerenca. "

Красноярск (Krasnoyarsk)

20 views0 comments

Comments


bottom of page