top of page
Search

Visitors from England!

Updated: Feb 8, 2023

Sovint desitgem que els nostres estudiants adolescents puguin tenir l'oportunitat de passar temps amb joves que tenen una edat semblant i que la seva primera llengua és l’anglès i no són capaços de comunicar-se en català o castellà. És per això que tenim moltes ganes de rebre dos visitants especials immediatament després de Setmana Santa.


L'Alice i la Molly tenen disset anys i la Nicky i jo som amics dels seus pares des de fa molts anys. El nostre fill, en Daniel, va assistir a l'escola de primària amb l'Alice i la Molly abans de traslladar-nos a Banyoles des de Londres l’any 2016.


L'equivalent britànic del batxillerat (GCE A-Levels) implica estudiar només tres o quatre assignatures però amb molt de detall. L'Alice estudia literatura anglesa, història i psicologia. Té pensat estudiar relacions internacionals a la universitat. La Molly està estudiant assignatures relacionades amb ciències i té pensat estudiar medicina i qualificar-se com a doctora. Durant quatre dies del mes d'abril, ells dues participaran a les nostres classes a BNY Language Corner. Faran molt més que simplement observar les lliçons. En canvi, en Chris, la Nicky i jo ja estem planificant classes que implicaran que els nostres estudiants interactuïn constantment amb les nostres dos joves visitants d'Anglaterra.


Com els pares dels nostres alumnes ja saben, moltes de les nostres classes són basades en jugar a jocs relativament complexos i desafiants que requereixen parlar i escoltar constantment. Estic segur que als nostres grups d'adolescents se'ls demanarà que ensenyin a la Molly i l’Alice a jugar els seus jocs preferits i que això realment millorarà la seva capacitat per interactuar amb confiança amb parlants nadius.


Estem segurs que serà una gran experiència per als nostres visitants i per als nostres estudiants i estem mirant d’organitzar més visites d'aquest tipus d'alumnes nadius que estan a la secundària en un futur no molt llunyà.

42 views0 comments
bottom of page