top of page
Search

Mantenir els pares connectats i informats!

Aquesta setmana, hem rebut aquest bonic comentari de l’Anna Dalí, la filla de la qual ha fet classes des de fa anys amb nosaltres i el seu fill s’ha incorporat recentment a un dels nostres grups:


“La nostra filla Teia ha estat reforçant les classes d’anglès de l’escola i de l’Institut, a BNY Language Corner. Ja fa anys que està assistint a les seves classes, i valorem molt el fet que aquestes siguin amb professors natius, tant per el tema de la gramàtica com per "enganxar" l àccent anglès desseguida. A través de l academia, ha anat assolit diferents examens Cambrigde amb molt bona nota i ara està estudiant als EEUU sense cap problema amb l idioma. El nostre testimoni amb BNY Language Corner es molt positiu, la nostra filla n ha tret molt profit, i aquest any hem apuntat també el nostre fill, al qual estudiar li costa més, i aquí a l’acadèmia, les classes li són amenes i els pares també en veiem els resultats.”

Ens agrada rebre aquest tipus de comentaris ja que no oblidem que, mentre passem les tardes treballant sobretot amb joves, el suport dels pares dels estudiants és vital.


Sempre podem saber quan els nens i adolescents gaudeixen de les seves classes a BNY Language Corner. Els riures i les cares somrients tendeixen a resultar quan les classes són agradables i a la vegada productives. Fins i tot els nens més petits poden ser força intel·ligents respecte si estan obtenint progressos reals i si no ho estan sentint així es poden desvincular amb rapidesa. Afortunadament, la mida de les nostres classes és petita i el fet que els nostres professors estiguin tan ben qualificats significa que podem detectar els primers signes de quan un estudiant es desvincula i assegurar-nos que atenem qualsevol preocupació que pugui tenir el jove.


Però un aspecte estrany a l’hora de dirigir una acadèmia privada d’idiomes és que els professors i els propietaris de l’acadèmia poden sentir que mai no es comuniquen amb les persones que paguen les classes: les mares i els pares.


Al meu entendre, això és un error, perquè els professors de classes d’extraescolars només veuen els seus estudiants durant un temps breu cada setmana i mai no entendran les seves necessitats, interessos i preocupacions, així com els pares dels nens. Per això, fem servir aquest bloc, altres xarxes socials i mitjans de comunicació més tradicionals per mantenir els pares informats sobre el progrés dels seus fills i sentir-nos implicats en el que fem.


Aquest any, hem facilitat que els pares puguin contactar amb els professors dels seus fills de manera més directa. Sovint, un pare o mare vol avisar al professor que un estudiant arriba tard, que no pot assistir a una classe concreta o que necessita fer la classe en línia mitjançant Zoom a causa d’un confinament relacionat amb el covid. Però també ens agrada saber que els professors es poden contactar amb més facilitat si un pare té dubtes o preguntes.


D’aquesta manera, els pares poden estar segurs que continuem prioritzant el progrés dels nens i la diversió de les classes.

20 views0 comments
bottom of page