top of page
Search

Les nostres visitants d’Anglaterra han ajudat als nostres alumnes a desenvolupar-se com a comunicado

La setmana passada vam donar la benvinguda a l’Alice i la Molly a BNY Language Corner. Les noies, que tenen 17 anys, han estat a Banyoles per adquirir experiència durant els seus estudis “A level” (L’equivalent britànic de batxillerat). Això va implicar involucrar-les a la majoria de les nostres classes la setmana passada. Vam dissenyar les lliçons de manera que els alumnes havien de fer coses com demanar informació o donar instruccions a l’Alice i la Molly.


Sens dubte va ser una bona experiència per a les noies d'Anglaterra, que van marxar a casa impressionades amb Banyoles i amb la capacitat de comunicació en anglès dels nostres alumnes.


"Ens va sorprendre molt que nens/es d’onze anys ens poguessin entendre i interactuar amb nosaltres", va dir l'Alice al final de la seva estada amb nosaltres.


Les noies van ser molt ben acollides a les classes a les quals es van incorporar i un dels moments més destacats de la setmana va ser veure-les riure i fer bromes amb la Cèlia i la Carla del nostre grup avançat de divendres al vespre. També em va agradar veure el meu grup de divendres a la tarda (que s'estan preparant per a l'examen Cambridge English B2 First) treballant amb la Molly i l’Alice en un exercici desafiant de recollida d'informació que implicava haver de descriure alguns dissenys de banderes realment complexos i totalment desconeguts. Aquestes imatges mostren l'activitat en curs:


Un altre aspecte molt agradable de la visita de les noies va ser que van passar una estona amb la Teia del nostre grup avançat de dijous al vespre. La Teia va presentar la Molly i l'Alice a alguns dels seus amics i crec que potser hem obert un canal de comunicació entre uns quants joves d'aquí a Banyoles amb nous amics que viuen a Londres!


Vam observar que era més difícil aprofitar al màxim la presència de les noies en grups en què els estudiants són més tímids i reservats. Semblaven ser menys propensos a obrir-se i interactuar amb la Molly i l’Alice. Això ens ha donat alguna cosa a pensar perquè el fet de tornar a veure aquestes dues noies en concret a BNY Language corner és una cosa de la que encara no estem segurs, sens dubte ens agradaria assegurar-nos que visites similars es tornin a repetir en un futur proper. Després d'haver vist què funciona molt bé i què necessita una planificació una mica més precisa, ens sentim més preparats per aprofitar al màxim les futures visites de joves del nostre Regne Unit natal.


En general, creiem que la visita de les noies ha aportat un valor real a les classes a les quals van poder participar i ens agradaria donar les gràcies a tots els alumnes que les van fer sentir tan acollides aquí.

17 views0 comments
bottom of page