top of page
Search

Corona Virus: REDUCCIÓ DE PREUS MENTRE LES CLASSES SÓN ONLINE

Estimats alumnes i famílies,


Com sabeu, en circumstàncies normals, la vostra quota de BNY Language Corner per a les classes del mes següent es dedueix automàticament del vostre compte bancari. Ara, per descomptat, les circumstàncies no són normals. L’impacte més evident de l’estat d’alarma per a la nostra escola, per descomptat, ha estat el canvi sobtat cap a la docència “online”.


De moment, ningú no sap per quant temps continuarà l’estat d’alarma actual. Per ara com sabreu han allargat l’estat d’alerta 15 dies més (fins al dia 13 d’abril). I qui sap si les restriccions actuals als nostres moviments i activitats hauran de continuar durant més temps.


Tenint això en compte, oferim preus amb descompte a tots els que continuïn amb les nostres classes en línia. Cada mes que l’estat d’alarma continuí comportant severes restriccions a la llibertat de les persones per moure’s i reunir-se en públic, baixarem els nostres preus una mica més.


Entre avui i demà (23-24 de març) rebreu un correu electrònic amb detalls complets sobre les reduccions de preus i sobre com hauríeu de respondre. El correu l’enviarem des de l'adreça info@bnylc.com.


Si no veieu el mail, comproveu la vostra carpeta de correu brossa.


Classes durant Setmana Santa

Com ja sabeu, normalment tanquem l’escola durant Setmana Santa. Aquest any, això suposaria no fer classes des del dilluns 6 d'abril al dilluns 13 d'abril, i les classes començarien de nou el dimarts 14 d'abril. Aquest any, ja sabem que l’estat d’alarma continuarà estant vigent durant tota la Setmana Santa i que els nostres alumnes (i esperem que tothom) estaran confinats a casa seva. Per això, us volem oferir l’opció de tenir les vostres classes habituals durant Setmana Santa.


Per què baixem els nostres preus?

Des del passat dilluns 16 de març, hem treballat molt i ràpidament per canviar totes les nostres classes per a l'ensenyament d’anglès a una plataforma en línia. Molts dels nostres estudiants particulars i un gran percentatge d’estudiants que assisteixen a classes en grup han acceptat provar la versió en línia de les nostres classes. Estem molt agraïts a tots els que han acceptat fer-ho.


Fins i tot abans de les primeres classes en línia d’aquesta setmana, vam preveure algunes dificultats. Estàvem segurs que ensenyar als nostres grups més grans i als nostres alumnes més joves, seria especialment difícil.


Moltes de les classes, des del nostre punt de vista, han anat bé. En molts casos, creiem que en s’han impartit classes amb èxit, classes atractives i agradables amb un valor educatiu real. També ha estat meravellós veure els estudiants confinats a les seves cases gaudint de l'oportunitat de quedar i veure als seus companys de BNYLC en línia però, després d’una setmana de classes, podem veure que el canvi de classes presencial a classes en linea, ens presenten molts reptes i que hi ha certes limitacions a allò que podem fer.


Aquesta és una de les dues raons per les quals us oferim preus amb descompte durant el temps que sigui necessari mantenir les nostres classes en línia. Demanem la vostra paciència a mesura que ens adaptem a la tecnologia implicada i que fem el possible per assegurar-nos que les nostres classes es continuïn construint al voltant de dinàmiques significatives de comunicació.


L’altra raó per la qual volem oferir preus amb descompte és perquè estem segurs que molts de vosaltres aviat sentirà l’impacte econòmic de l’estat d’alarma. De fet, potser alguns ja heu començat a sentir aquest impacte. Tot i que algunes persones encara poden rebre la seva retribució íntegra de treballs del sector públic o de llocs de treball a empreses prou grans com per suportar l’impacte de la crisi del coronavirus, sabem que alguns de vosaltres teniu petites empreses immediatament afectades per aquesta terrible situació. Com a petita empresa i com a propietaris nosaltres mateixos, ens podem posar a la pell dels propietaris de restaurants que el negoci està tancat al públic, entenem la situació de les perruqueries que no poden entrar en contacte amb els seus clients, per als empleats dissenyadors gràfics o consultors informàtics que els seus clients ara es mostren nerviosos per la seva posada en servei de més feina. Especialment, podem entendre, aquells empresaris locals decidits a seguir pagant els seus empleats fidels, fins i tot quan els ingressos de les seves empreses semblen estar en perill. Això és perquè ens trobem exactament en aquesta situació.


Fa menys de quatre anys varem arribar a Banyoles com a desconeguts i ens varem sentir acollits a la meravellosa comunitat d'aquesta bonica ciutat. Gaudim proporcionant classes als nostres veïns i fills dels nostres veïns. Ens enorgulleix considerar alguns de vosaltres amics personals que han fet molt per ajudar-nos a adaptar-nos a la nostra nova vida. Per això hem decidit mantenir oberta la nostra escola i assegurar-nos que segueix sent part de la comunitat a La Vila Olímpica i el conjunt de Banyoles.

Gràcies pel vostre suport continuat, esperem amb ganes moments més feliços! Desitgem salut a la vostra família i bona sort, ja que tots plegats estem afrontant aquest repte tan extraordinari.


Amb els nostres millors desitjos;


Nicky & Joe Willcox, propietaris i professors de BNY Language Corner.



54 views0 comments
bottom of page