top of page
Search

Gràcies estudiants en línia!

Ara estem al final de la nostra tercera setmana fent classes en línia i volem donar un gran agraïment a tots els implicats en fer la transició de les nostres classes presencials habituals a aquesta nova manera de treballar.


En primer lloc, volem agrair sincerament a tots els alumnes, pares i mares que van acceptar provar les classes en línia, mentre que l’estat d’alarma ens fa impossible acollir classes presencials a BNY Language Corner. Sabíem des del primer moment que el canvi de classes en grup, especialment, ens presentaria alguns reptes, per la qual cosa valorem realment el suport de tots els que segueixen amb paciència i humilitat ja que tots treballem junts per adaptar-nos.


En segon lloc, volem agrair als nostres professors que treballen dur, ràpid i de manera intel·ligent per acostumar-se a la nostra plataforma de videoconferència i per adaptar els seus materials i estils d’ensenyament a aquest nou entorn. Per descomptat, la nostra escola no està sola a fent aquest canvi. A tot el món, les escoles primàries, les escoles secundàries, els col·legis i les universitats estan fent un canvi cap a l’aprenentatge en línia. Però creiem que hi ha reptes particulars per a escoles com les nostres, petites escoles d’idiomes de propietat familiar que tenen una metodologia basada en els estudiants que gaudeixen d’activitats de comunicació junts com a principal per crear fluïdesa i confiança. És per això que estem molt agraïts amb els nostres professors per fer l'esforç de retenir el màxim possible el nostre estil quan fem les classes en línia.


ARA, QUÈ TENENT DE DIFERENTS LES NOSTRES CLASSES?


No seria honest pretendre que no ha canviat res. L’aprenentatge en línia sincrònic (és a dir, tots els estudiants que aprenen junts ho fan al mateix temps) no s’adreça generalment a grups majors de 2-3 persones i rarament s’intenta amb grups d’infants i adolescents més joves. Quan treballem amb grups d’aquest tipus, els nostres professors arriben a les conclusions següents:

  • Hem de ser una mica més "dirigits pels professors" del que normalment preferim. Això vol dir que el professor parla més sovint i durant períodes més llargs del que habitualment passa a les nostres aules. Això és perquè és més difícil per al professor estar segur que tots els estudiants han entès completament les instruccions, els ítems de vocabulari o explicacions dels ítems gramaticals.

  • Alguns alumnes semblen sentir-se molt més nerviosos a l’hora de parlar amb tot el grup en línia que no pas a l’aula quan ens trobem de manera física. Per evitar això, estem animant als estudiants més tímids i nerviosos a respondre mitjançant la funció de xat de text de la plataforma de videoconferència.

  • Els exercicis relacionats amb l’escriptura haurien de tenir un paper més important a les classes en línia del que normalment passa a l’aula quan ens trobem presencialment. Hem tingut algunes classes que realment han funcionat molt bé que impliquen que els estudiants utilitzin recursos en anglès en línia (com la Viquipèdia en anglès) per tal d’investigar diferents aspectes del mateix tema, redactar la informació i després compartir els seus textos amb tot el grup via WhatsApp Web o correu electrònic.

En els propers dies, compartirem exemples concrets de pràctiques que han funcionat bé i pràctiques en línia. Mentrestant, estigueu segurs que els nostres professors estan treballant molt per adaptar-se. Fins i tot als nostres preus actuals amb descompte, entenem que les classes han de continuar oferint valor. De manera que tots plegats perfeccionem la pràctica docent cada dia, aprenent dels èxits d'altres escoles del món, aprenent dels nostres propis errors i treballant molt per mantenir el compromís dels nostres alumnes envers a la feina que han de fer.


Una vegada més, gràcies a tots els nostres alumnes i als seus pares i mares, mentre explorem aquestes noves maneres d’aprendre junts!


32 views0 comments
bottom of page