top of page
Search

"STORY TIME" A LA BIBLIOTECA VA EN LÍNIA!

La publicació d’avui ha estat escrita per la Nicky Willcox (una dels dos propietaris de la nostra escola), que té informació actualitzada sobre com les nostres sessions puntuals de lectura de contes a la biblioteca de Banyoles està fent la transició cap a un format en línia.


 

“Necessity is the mother of invention.”


Aquest famós refrany, que pot ser una re imaginació colorista d’un text escrit per Plató fa més de dos mil anys, ens diu que quan els moments són difícils podem ser més creatius que mai i re inventar-nos. La vida és difícil per a tothom ara mateix i, a BNY Language Corner, això sembla inspirar una mica més la creativitat.


Un exemple d’això es podrien ser nostres sessions puntuals de “Story Time” a la Biblioteca Comarcal del Pla de L’Estany aquí a Banyoles. Diverses vegades a l'any, llegeixo contes en anglès per a nens més petits. Cada vegada, intento mantenir els nens entusiasmats i compromesos amb diverses activitats senzilles relacionades amb les històries que he llegit. Normalment, es tracta d’alguna tasca de dibuixar o pintar. Sembla que als nens els hi agraden i gaudeixen, també és molt agradable veure com algunes cares conegudes tornen de tant en tant. També m’agrada conversar amb els pares dels fills al final de cada sessió de Story Time.


Dit això i entenent la situació actual que vivim, hem de canviar a un altre format per fer el nostre “Story Time” habitual. Per això, de seguida vaig pensar en el nostre brillant professor, Chris Carbin. Abans d’adquirir la prestigiosa qualificació Trinity CertTESOL i d’iniciar la seva carrera actual com a professor d’anglès com a llengua estrangera, en Chris va estudiar i després va ser professor de mitjans producció en una universitat de Gal·les. Aquí, a BNY Language Corner, en Chris lidera la nostra col·laboració amb una acadèmia d’anglès a Sibèria, que implica que els nens de Banyoles intercanvien missatges de vídeo amb els seus companys russos al llunyà Krasnoyarsk. Tot això significa que farà una feina fantàstica quan creï el vídeo de “Story Time” en línia per als nostres amics de la biblioteca i per als nens que volen connectar-se en aquesta activitat comarcal.


En Chris llegirà les històries i crearà un vídeo que inclou imatges de les il·lustracions dels llibres. També està pensant en com afegir algun tipus d'interactivitat al vídeo per poder reproduir la pràctica habitual de proporcionar activitats relacionades amb les històries. Mireu aquest espai a mesura que es produeixi la producció en línia de “Story Time” d’en Chris.


31 views0 comments

Comments


bottom of page