top of page
Search

És necessàri passar l'examen Cambridge English B1 Preliminary?


Alguns dels nostres candidats que han passat l'examen B1 Preliminary recentment.

Fer l’examen Cambridge English B1 Preliminary quan encara estàs a l’escola secundària és una bona manera de preparar-te per a l’examen B2 First que és més important. Per tant, ens va alegrar que tots els set estudiants de BNYLC que van cursar la Preliminary B1 al juny passessin l’examen. Aquesta setmana, els estudiants han rebut els seus certificats. Però, per què és tan important Cambridge English B2 First?


A Catalunya, l’examen Cambridge English B2 First és fonamental per a tothom que vulgui cursar estudis universitaris. Des del 2018, tots els estudiants que comencen un grau en una universitat catalana han de demostrar la competència de nivell B2 en una llengua estrangera per graduar-se. Els idiomes que es consideren acceptables són l’italià, el francès, l’alemany i l’anglès. L’anglès és, amb diferència, l’opció més popular a causa de la major disponibilitat de professors i cursos i perquè l’anglès continua sent l’idioma més utilitzat en els negocis, el món acadèmic, la ciència i la tecnologia mundial.


A BNY Language Corner, hem ajudat a diversos alumnes que ja estudien a la universitat a passar el seu Cambridge English B2 First. Alguns d’ells ens han arribat amb molta ansietat. Per què? Bé, sembla que és bastant habitual que els estudiants universitaris facin una immersió completa en l’assignatura que estudien (dret, medicina, enginyeria o el que sigui) i per l’aspecte social de ser estudiant, és a dir, que deixen l’anglès per un temps. Això vol dir que de vegades els estudiants universitaris acudeixen al nostre centre sense haver tingut una sola lliçó d’anglès durant tres anys. Òbviament, mantenir el nivell en una llengua estrangera implica utilitzar-lo regularment, ja sigui fent classes d’alguna mena o utilitzant-lo per treballar, estudiar o viatjar. Així, podeu imaginar-vos la sensació de pànic que experimenta un estudiant que s’acosta a la graduació i que ha deixat de banda els estudis d’anglès. És per això que us recomanem que els adolescents superin el B2 abans d’anar a la universitat.


Tot i que no és absolutament imprescindible fer exàmens d’anglès de Cambridge de nivell inferior per preparar-se per al B2 First, als estudiants els ajuda a familiaritzar-se amb el format de les preguntes i els exercicis. El nostre enfocament tendeix a ser el següent: Quan els adolescents de la nostra escola demostren un nivell B1 sòlid, oferim l’opció de fer l’examen i, si cal, reorganitzem les nostres classes en grups d’exàmens i en grups que no s’examinen. Com que som l’única acadèmia d’anglès a Banyoles amb un equip de professors nadius totalment qualificats i que tots entenen la preparació de l’examen de Cambridge, és fàcil fer aquests canvis si cal.


Si no heu inscrit el vostre fill o filla adolescent a classes d’anglès durant el 2021-22, encara esteu a temps per fer-ho. Els nostres cursos van començar la setmana passada, però estem preparats per donar la benvinguda als nou alumnes si que vulguin unir-se als nostres grups. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per analitzar el nivell d’anglès i les necessitats particulars dels vostres fills/es i trobarem els grups òptims per a vosaltres.


També podeu consultar la secció "horaris" la nostra pàgina web per obtenir detalls complets de totes les classes actuals. No veieu un grup adequat a la franja horària adequada? No us preocupeu? Continuem fent canvis al calendari fins ben entrat el mes d’octubre i podem crear grups nous si hi ha demanda.

39 views0 comments
bottom of page